Tandartspraktijk van Bastijn De Bruyne en Katrien Zutterman

Tandartspraktijk te Lichtervelde

In maart 2013 mochten wij in onze nieuwe, moderne praktijk in Lichtervelde de eerste patiĆ«nten ontvangen. De praktijk heeft een centraal secretariaat, een ruime wachtzaal en twee praktijkruimtes, uitgerust met up-to-date apparatuur. 

Er is ook de mogelijkheid voor aanvang van de afspraak uw tanden te poetsen in de sanitaire ruimte indien u hiertoe nog niet de gelegenheid had.

U kan bij ons terecht voor een uitgebreid gamma aan tandheelkundige behandelingen:

  • Algemene tandheelkunde
  • Preventieve behandelingen
  • Periodieke controle en reiniging
  • Kroon- en brugwerk
  • Uitneembare tandprotheses
  • Esthetische tandheelkunde, o.a. bleaching

Mocht u specifieke vragen of wensen hebben, zullen wij u hiermee helpen tijdens een eerste consultatie. Verder werken wij samen met verschillende specialisten in de orthodontie, parodontologie, endodontie en stomatologie in de omgeving. Indien wij van oordeel zijn dat een dergelijke behandeling noodzakelijk is, wordt u doorverwezen naar de aangewezen specialist.

 Contacteer ons voor meer informatie 

Praktische info

Afspraken annuleren

Indien u een afspraak niet kan nakomen, dient u ons hier minstens 24u op voorhand telefonisch van op de hoogte te brengen. U kan hierbij ook gebruik maken van het antwoordapparaat.

Bij niet-annulatie kunnen we genoodzaakt zijn een vergoeding aan te rekenen in functie van de gereserveerde tijd. Bij herhaaldelijk niet nakomen van een afspraak, zullen nieuwe afspraken aan beperkingen onderhevig zijn.

Betalingen

Voor uw gemak bieden wij de mogelijkheid te betalen met bancontact. De afrekening gebeurt meteen na afloop van de behandeling.